Eli joo. Blogi on ollut olemassa jo jonkin aikaa, nyt viimenään sain aikaiseksi vihdoinkin kirjoittaa tähän jotain. Saa nähdä mitä tästäkin tulee. Söhellystä tullaan näkemään, sen voin jo 100% varmuudella luvata. Samoin angstausta, siltä ei missään nimessä vältytä.

Joo, tuota tuota.. Sen verran ilmaisen vielä tähän, että ei tässä kyllä ihmissuhdesotkuiltakaan vältytä.. Omaa huolta on niin maan perkeleesti...

Ömm.. Nyt ei taas ajatus kulje mihinkään suuntaan. Eli siis.. Musiikki on tehokulutuksessa ihan jatkuvasti, olen siis musaholisti. Mainittakoon nyt sekin vielä, että olen erittäin mieltynyt japanilaiseen rockmusiikkiin. Sen vuoksi kai aina joskus iskee angst ja vitutus, kun tunnelma vaikuttaa minuun niin herkästi.

Tuota tuota... Luen ihan mahdottomasti kirjoja, tällä hetkellä on menossa Emily Brontën Humiseva Harju. Netistä luen runoja ja fanfictioneita ja olenpa sattunut yhtä elämäkertaakin lukemaan, sekä itse kirjoitan runoja ja novelleja. Suosikkiopuksia ovat Anu Holopaisen Syysmaa- sarja ja sitten se toinen sarja, jonka nimeä en todellakaan enään muista :D Fantasia kirjoja siis. Nora Robertsin Morriganin risti ja Jumalten tanssi- kirjat ovat loistavia, sitä kolmatta en ole vielä lukenut.

Lukea saa, ja ehkä jopa kommentoidakin jos tykkää. Kirjoittelen tänne silloin kun muistan.

Adios, ihmiset.