En sitte parempaa ongelmaa keksiny itselleni! Mikäkö siis on ongelman nimi? Ongelma on se, että olen saattanut päästää itseni puolittain ihastumaan itseäni kaksi vuotta nuorempaan poikaan... Kutsun tätä poikaa nyt vaikka J:ksi. Tapasin siis J:n tänään kasvokkain ensimmäistä kertaa, vaikka ollaankin jo muutaman kuukauden verran juteltu mesessä. Meillä oli ihan kivaa, tai ainakin mulla oli ja huomasin sitten siinä vaiheessa, kun ajoin Kouvolasta kotiin (olin siis Kouvolassa katsomassa J:tä), että J ei lähde mielestä kulumallakaan.. Ja nyt hyvin huolestuneena seuraan tilanteen kulkua, että mitä tästä tulee.. Pakko myöntää, että tämä on todellakin ensimmäinen kerta, kun mitään tällaista on tapahtunut (siis että lasken itseni ihastumaan itseäni nuorempaan poikaan)...

Nyt on ihan pöllähtänyt, sekava ja kaiken päälle vielä ahdistunutkin olo.. Reilu peli on perseestä.. Kukaan muuta väittänytkään, mutta silti.. Ei tällanen ole oikein, menee pieni ihminen sekaisin (minähän en varsinaisesti mikään pieni ole, mutta silti..)..

*huokaus* Nyt on erittäin outo olo.. Ei tule kirjottamisestakaan taas yhtään mitään.. Ehkä pitäis antaa tän homman olla vähän aikaa..

Katsotaan, onko tila huomenna yhtään selkeämpi.. Toivotaan näin.. Hohhoi.

Joo, mutta nyt on aika lopettaa-- Tsauu~