Tällä hetkellä mielessä pyörii kolme ajatusta, jotka on helpompi ilmaista ja kirjoittaa englanniksi kuin suomeksi.

I wonder what would my life be if I haven't met you.

I just can't get you out of my mind.

If I tell you that I love you, can you try to love me back?

Ensimmäinen ajatus on omistettu A:lle, mukavalle 19-vuotiaalle nuorelle miehelle Portugalista.

Toinen on omistettu J:lle, joka edelleen itsepäisesti pysyy mielessäni, eikä lähde sieltä pois.

Kolmas on A:n itsensä keksimä lause, joka oli mielestäni niin kaunis, että se oli pakko kirjoittaa ylös.

Eilen illalla nukkumaan mennessä olin hieman huolissani siitä, näkisinkö J:stä unia. En onnekseni nähnyt, mutta osa minusta ajattelee, että olisi ollut mukava, jos niin olisi tapahtunut.

Ja nyt osa minusta on masentunut, kun J ei ole mesessä ja toinen puoli toivoo, että A tulisi meseen.. Olo on nyt niin härö ja kummallinen, että toista saa hakea. En enää muista kunnolla, miltä J näytti ja haluaisin muistaa sen paremmin. J:n ääni kaikuu kyllä edelleen korvissani, mutta sekin alkaa hiipua pois pikkuhiljaa. Enkä haluaisi, että kumpaakaan näistä tapahtuisi, mutta silti minussa on pieni osa, joka haluaisi, että eläisin edelleen niin normaalia elämää kuin vain mahdollista, mutta kun järki sanoo yhtä ja sydän toista, niin kumpaa pitäisi kuunnella..

Mä en enää tiedä, mitä tehdä! Tästä tulee aina yhtä vaikeaa, kun tajuan, että pidän jostakusta.. Se tuli todistetuksi viimeisen kuluneen vuoden aikana, kun heitin elämääni hukkaan retkahtamalla H:hon, joka osoittautui täydeksi paskiaiseksi ja helvetinmoiseksi peluriksi. Ja nyt kun olen viimenään päässyt H:sta yli, alkaa minulle tulla muistoja niistä hetkistä, joita sen kusipään kanssa vietin ja haluaisin vain unohtaa kaiken sen. Sekin on niin vaikeeta.

Pitäisköhän taas antaa ajatusten olla hetken rauhassa...? Se vois tehdä hyvää. Eli tänään tuskin enään kirjoitan tänne.. En ole keksinyt vielä mitään tekemistäkään tälle päivälle... Voivoivoi.. Tästä päivästä tulee vaikea... Se on ennustettavissa jo nyt..

Pitäisi rauhoittua.. Ja sen teenkin.